QUÈ ÉS?
 

In-Fusió Teatre neix l'any 2005 de lama d'un equip de Uicenciats, cadascú ambla seva trajectória professional. Van decidir unir esfon;os amb el propósit de difondre i posar en escena dramatúrgies d'autors catalans i forans d'ahir i d'avui, rellegir-los i dona'ls-hi una visió nova, propia, amb una estetica que es pugui relacionar directament ambla nostra companyia. InFusió Teatre produeix els seus propis espectacles.


Els components d'In-Fusió Teatre fem teatre perque ens apassiona fer-ne i perque volem compartir i fer partícips a la gent, que també li agrada el teatre, deis nostres espectacles. Volem transmetre a través del teatre uns valors socials, que puguin emocionar i fer pensar a l'espectador, a la vegada que passar uns moments agradables i entretinguts.


El primer muntatge de la companyia fou la tragedia grega "Antígona" versionada magistralment per Jordi Coca i dirigida per Teresa Canas. Va ser un muntatge molt potent, amb una gran acceptació per part del públic i de la crítica. Es va representar a Barcelona, Cerdanyola, Granollers i Sant Cugat.
 

"Si? Amor i odi telefónic" de Bernat i Daniel Romaní, fou el següent muntatge de la companyia, una comedia familiar protagonitzada per Aleix Rengel.


El desembre del 2009 la companyia estrenava "Elsa Schneider" de Sergi Belbel, amb Mariona Ribas, Virgínia Sáncbez i Núria Puigdomenech, dirigida per Teresa Canas i Aleix Rengel.
 

"Un bosc de paraules" retaule poetic amb dramatúrgia de Teresa Canas i amb textos de Miquel Martí i Poi, ens fa reflexionar sobre la vida i la mort. Tres rapsodes: Núria Puigdomenech, Aleix Rengel i Jaume Mimó i dos músics: Joan López percussió i Pere Bou violoncel. És va fer una pre-estrena a l'espai gastronómic cultural Terra Dolça i properament es presentara a Barcelona.
 

"La mort i la donzella" d'Ariel Dorfmao i dirigida per Aleix Rengel i Teresa Canas és el darrer treball de la companyia que s'estrenara el proper dia 21 de desembre al Versus Teatre de Barcelona.


Tots aquests muntatges han estat de gira per diferents teatres de Catalunya: Barcelona, Granollers, Cerdanyola, Manlleu, Rellinars, Sant Cugat del Vallès.