Llicenciada en direcció i dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona, també llicenciada en Magisteri per la Universitat de Barcelona.

 

Des del 1960 ha treballat com a actriu en diferents grups de teatre. Ha fundat el grup “Esqueix” de Barcelona i fa 7 anys que dirigeix el Grup “Fila Zero” de Sant Cugat del Vallès, i és una de les fundadores de l’Espai d’Arts Escèniques “Brou d’Arts”. Actualment forma part, com a directora, de la Companyia In-Fusió Teatre.

 

Com a directora ha portat a escena muntatges com: ”L’hostal de la Glòria” de Josep Mª de Sagarra, “Damunt l’herba” de Guillem- Jordi Graells, “Homes” de T. De Teatre, “El casament dels petits burgesos” de Bertol Brecht, “Misteri Bufo” de Dario Fo, “Àtic” d’Àfrica Ragel, “Pervertimento i otros gestos para nada” de José Sanchis Sinisterra, “Noé al port d’Hamburg” de Joan Oliver, “L’amant” de Harold Pinter, “Un marit ideal” d’Óscar Wilde, “És així si us ho sembla” dew Luigi Pirandello, “Antígona” de Jordi Coca, “Oficis medievals de Sant Cugat” (dramatúrgia i direcció), “La Traïció” de Harold Pinter, “Diàleg Intranscendents” de Joan Cardona. “Si? Amor i odi telefònic” de Daniel Romaní, “El Fiscal Requesens” de Josep M. de Sagarra. “La masia negra” de Francesc Cabanas, “Elsa Schneider” de Sergi Belbel, “El poema de Nadal” de Josep M. de Sagarra.

 

També ha treballat amb Ramon Simó a “Fuenteovejuna” de Lope de Vega i amb Pere Planella en ”Èric i l’exèrcit del fènix” de Víctor Alexandre.